Belang van hosting voor Magento

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /mnt/web524/b2/10/53727210/htdocs/WordPress_03/wp-includes/formatting.php on line 3281

Of het nu Magento is of een andere webshop software; hosting is voor een webshop belangrijker dan voor elke andere site. Als een reguliere site even niet beschikbaar is heeft de bezoeker moeite om je adres of telefoonnummer te vinden al zijn deze gegevens ook via Google terug te vinden. Maar als je webshop niet bereikbaar is kan je klant onmiddellijk geen aankopen meer doen en kost het je omzet. Dit wil je ten alle tijden voorkomen.

Eigenlijk kom je dan pas achter de juiste hosting partij voor je webshop, want als er iets mis gaat heb je je hosting partij het hardst nodig. Vraag je daarom bij het kiezen van een hosting partij onderstaande zaken af en test dit ook.

hosting-magento

Contact
Hoe goed krijg ik contact met iemand van de hosting partij en welk nummer moet ik bellen? Is het een 0900 nummer met een stem die zegt dat ik een mailtje moet sturen naar de helpdesk of is het iemand die je meteen te woord staat en onmiddellijk een antwoord voor je heeft. Zolang het goed gaat heb je het contact niet nodig, maar gaat het minder goed is persoonlijk contact een echte oplossing.

Backups
Zijn er goede backups van de webshop en niet alleen de files maar ook van de database? Zeker bij een webshop zijn de bestanden belangrijk maar zonder de database heb je eigenlijk niets aan de backups. Alle category-, productinformatie en pagina’s staan in de database dus zonder deze gegevens kan je helemaal opnieuw beginnen. Test dit traject en ga er vanuit dat de hosting partij dit niet altijd regelt.

Snelheid
Magento is een zware webapplicatie, daardoor is het belangrijk dat je een hosting partij kiest die alles doet voor een snelle Magento webshop, hier lees je alles over in mijn volgende blog.

Over Erik van Rijn
Erik van Rijn is partner bij Kantoor E-commerce en tevens eigenaar van Gudz.nl. Hij is vanaf het begin bij de ontwikkeling en programmeren van meerdere Magento webshops betrokken. Kantoor E-commerce is een toonaangevend webshop designbureau met o.a. Google Certificering en Magento Frontend Development Certificering.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /mnt/web524/b2/10/53727210/htdocs/WordPress_03/wp-includes/formatting.php on line 3281 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /mnt/web524/b2/10/53727210/htdocs/WordPress_03/wp-includes/formatting.php on line 3281 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /mnt/web524/b2/10/53727210/htdocs/WordPress_03/wp-includes/formatting.php on line 3281

Geef een reactie Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /mnt/web524/b2/10/53727210/htdocs/WordPress_03/wp-includes/formatting.php on line 3281